Renault connect Facebook op de AutoRAI met RFID

Samenvatting

Bezoekers van de AutoRAI kunnen van 13 tot en met 23 april a.s. een aantal Renault modellen rechtstreeks vanaf de stand koppelen aan hun eigen sociale netwerk. Op de Renault stand kunnen bezoekers een gratis Renault Facebook pas verkrijgen en hiermee hun favoriete Renault model "liken" op Facebook.

Bezoekers met een Facebook profiel ontvangen op de Renault-stand een speciale Renault Facebook pas. Deze pas heeft een ingebouwde RFID-chip en koppelt het Facebook-profiel van de betreffende bezoeker aan deze pas. Hiermee kan de bezoeker een favoriete auto van Renault 'liken' door de pas langs de bijbehorende Facebookzuil te halen. Vervolgens deelt de bezoeker automatisch zijn of haar voorkeur met de Facebookvrienden waarmee hij of zij 'gelinked' is.

De Facebookzuilen zijn te vinden bij de elektrische modellen Renault Twizy en ZOE, de Twingo Miss Sixty, de Wind Serie Limitee Gordini en het nieuwe conceptmodel CAPTUR van de Nederlandse Laurens van den Acker, Directeur Industrieel Design van Renault. Ter gelegenheid van de start van de AutoRAI heeft Laurens van den Acker live op de Renault stand de elektrische Renault Twizy 'geliked'. De designer gaf daarmee het startschot voor de actie die de online wereld combineert met een real-time experience die een evenement als de AutoRAI uniek maakt.

Bookmark and Share

BeeldmateriaalPersbericht

Nieuwsfeiten

  • De Facebookzuilen zijn te vinden bij de elektrische modellen Renault Twizy en ZOE, de Twingo Miss Sixty, de Wind Serie Limitee Gordini en het nieuwe conceptmodel CAPTUR van de Nederlandse Laurens van den Acker, Directeur Industrieel Design van Renault.
  • Ter gelegenheid van de start van de AutoRAI heeft Laurens van den Acker live op de Renault stand de elektrische Renault Twizy 'geliked'.
  • Op de AutoRAI toont Renault voor het eerst zijn vier elektrische auto's in Nederland
  • Op de AutoRAI toont Renault voor het eerst zijn vier elektrische auto's in Nederland

Video

Interessante links


Publicaties